Grenen hout

Grenen is een naaldhoutsoort die bekend staat om zijn lichte kleur en uitgesproken vlammen. Onze geïmpregneerde grenen schermen zijn uitermate geschikt voor tuinhout. Een hout beton schutting met grenen schermen geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling.

Wit grenen schutting

Voor en nadelen grenen hout

Nadelen
  • Iets meer noesten en kwasten dan andere typen hout.
  • De impregnatie kan groenen vlekken veroorzaken, deze trekken vanzelf weg.
  • Hars kan uit het hout ontrekken
Levensduur
Dit geeft aan hoe lang deze houtsoort meegaat

Grenen schutting

U kiest voor een hout beton schutting vanwege de stevigheid en de unieke uitstraling. Omdat de robuuste betondelen stevig in de ondergrond worden vastgezet, weet u dat u de beschikking krijgt over een schutting die tegen de elementen bestand is en die tegen een stootje kan. Mooi wordt uw schutting ook, want wanneer wij uw schutting plaatsen, kunt u deze zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een antraciet betonsysteem met grenen schermen. Zo creëert u een schutting met een natuurlijke uitstraling die bij een moderne tuin past.

Stel zelf je nieuwe schutting samen

Schutting calculator

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting, maar weet je niet wat er binnen je budget past? Lindeman Schutting heeft een vrijblijvende calculator waarmee je makkelijk een snelle en goede indicatie kunt krijgen van de kosten. Voer je houtsoort, paalkleur afmetingen en andere wensen in en bekijk wat Lindeman Schuttingen voor jou kan betekenen.

Schutting calculator

Gebruik onze vrijblijvende calculator om je nieuwe schutting samen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op voor vragen en/of opmerkingen.

Andere

Portfolio categorieën

Bekijk onze

WERKGEBIED

Lindeman Schuttingen heeft al veel schuttingen geplaatst in Nederland. Iedere tuin is anders en we denken graag met u mee om een schutting te kiezen die bij de tuin en uw budget past. Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat of maak gebruik van onze handige offerte calculator om direct een offerte in uw regio te ontvangen.

Wij werken onder andere in de volgende steden: