Hout beton schutting

Een hout beton schutting is een unieke schutting. Niet alleen is de combinatie van materialen zeer aantrekkelijk, de betonnen onderplaten zorgen ervoor dat de tuinschermen vrij van de grond staan waardoor deze vele malen langer meegaan. Bij Lindeman schuttingen heeft u de keuze uit diverse hout beton schuttingen met een zeer hoge duurzaamheid.

Duurzame materialen

Door verschillende houtsoorten en betonsystemen te combineren is er voor iedereen een gewenste combinatie. Zo kunt u kiezen voor: grenen, vuren, douglas, red class wood of hardhout. Onze tuinschermen zijn volledig RVS geschroefd en altijd voorzien van een afdeklat.

De betonsystemen kunnen geleverd worden in de kleuren: witgrijs, antraciet of zwart. De onderplaten kunnen glad of in een rotsmotief worden geleverd. Tevens kunt u kiezen voor een gecoat betonsysteem. Het grote voordeel van coating is dat hierdoor de kleurvastheid van de betondelen veel langer wordt behouden. 

Geïnteresseerd geraakt? Stel uw schutting samen in onze handige calculator en krijg direct een offerte in uw mail!

Portfolio items

Portfolio categorieën

Portfolio items

Portfolio categorieën

Stel zelf je nieuwe schutting samen

Schutting calculator

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting, maar weet je niet wat er binnen je budget past? Lindeman Schutting heeft een vrijblijvende calculator waarmee je makkelijk een snelle en goede indicatie kunt krijgen van de kosten. Voer je houtsoort, paalkleur afmetingen en andere wensen in en bekijk wat Lindeman Schuttingen voor jou kan betekenen.

Schutting calculator

Gebruik onze vrijblijvende calculator om je nieuwe schutting samen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op voor vragen en/of opmerkingen.

LINDEMAN SCHUTTINGEN


Al 5 jaar is het onze taak en missie om u van de beste en mooiste schutting te voorzien. Wij zijn een team van 3 schuttingbouwers die dagelijks met plezier op pad zijn om schuttingen te plaatsen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons verwachten dat wij pas weggaan als u 100% tevreden bent.
Lindeman schutting team foto photoshoot 03