Weesp

Wilt u in uw tuin in Weesp een nieuwe schutting laten plaatsen? Dan is Lindeman Schuttingen hiervoor de aangewezen partij. We zijn een specialist op het gebied van schuttingen: kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons vanzelfsprekend. Het is onze taak en missie om u van de beste én mooiste schutting te voorzien.

schutting plaatsen een scherp en op maat gemaakt voorstel

Materialen Schutting

Wij werken met duurzame materialen die bestand zijn tegen weer en wind. Laat u een nieuwe schutting plaatsen in Weesp, dan wilt u dit natuurlijk niet binnen een paar jaar weer laten doen. Daarom bieden wij bijzonder stevige schuttingen met een prachtige, luxe uitstraling: wij werken bijvoorbeeld alleen met betonnen palen, omdat deze duurzamer, steviger en langer houdbaar zijn.

Stel zelf je nieuwe schutting samen

Schutting calculator

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting, maar weet je niet wat er binnen je budget past? Lindeman Schutting heeft een vrijblijvende calculator waarmee je makkelijk een snelle en goede indicatie kunt krijgen van de kosten. Voer je houtsoort, paalkleur afmetingen en andere wensen in en bekijk wat Lindeman Schuttingen voor jou kan betekenen.

Schutting calculator

Gebruik onze vrijblijvende calculator om je nieuwe schutting samen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op voor vragen en/of opmerkingen.

Waarom een beton/hout schutting laten plaatsen?

Bij schuttingen is duurzaamheid net zo belangrijk als uitstraling. Hoe vaak laat u nu een nieuwe schutting plaatsen? Dat doet u misschien eens in de tien tot twintig jaar. Dus wanneer u dit laat doen, wilt u zeker weten dat het ook echt goed gedaan wordt. Kiezen voor Lindeman Schuttingen, betekent kiezen voor zekerheid. Schuttingen doen wij er niet slechts bij: het leveren en plaatsen hiervan heeft onze dagelijkse focus.

Reviews

Robuuste schutting

U kiest voor een beton/hout schutting vanwege de stevigheid en de unieke uitstraling. Omdat de robuuste betondelen stevig in de ondergrond worden vastgezet, weet u dat u de beschikking krijgt over een schutting die tegen de elementen bestand is en die tegen een stootje kan. Mooi wordt uw schutting ook, want wanneer wij uw schutting plaatsen in Weesp, kunt u deze zelf samenstellen. Kies uit de houtsoorten grenen, vuren, douglas of hardhout en kies voor betondelen in witgrijs, antraciet of zwart. Zo creëert u altijd een schutting met een uitstraling die helemaal bij uw smaak en tuin past.

Werkgebied Lindeman Schuttingen

Bekijk hier de plaatsen in Nederland die onder andere binnen ons werkgebied vallen: