Over ons

Welkom bij het team van Lindeman schuttingen. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

lindeman schuttingen

Al 7 jaar is het onze taak en missie om u van de beste en mooiste schutting te voorzien. Wij zijn met 2 teams dagelijks met plezier op pad om schuttingen te plaatsen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons verwachten dat wij pas weggaan als u 100% tevreden bent.
Lindeman schutting team foto photoshoot
Lindeman schutting Logo photoshoot 02

Over ons info

Tibor Lindeman oprichter van Lindeman schuttingen is in 2017 voor zichzelf gaan werken als schuttingbouwer. Inmiddels zijn we met 5 man dagelijks aan het rennen om onze klanten tevreden te maken. Persoonlijk contact is wat onze klanten prettig vinden. Goed om te weten dat degene met wie u contact heeft straks ook daadwerkelijk uw schutting komt plaatsen. Wij begrijpen waar u als klant oog en zorg voor heeft en daarom denken wij graag in mogelijkheden.

Stel zelf je nieuwe schutting samen

Schutting calculator

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting, maar weet je niet wat er binnen je budget past? Lindeman Schutting heeft een vrijblijvende calculator waarmee je makkelijk een snelle en goede indicatie kunt krijgen van de kosten. Voer je houtsoort, paalkleur afmetingen en andere wensen in en bekijk wat Lindeman Schuttingen voor jou kan betekenen.

Schutting calculator

Gebruik onze vrijblijvende calculator om je nieuwe schutting samen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op voor vragen en/of opmerkingen.