Schutting zelf weghalen

Het zelf verwijderen van een schutting is een klus die met de juiste voorbereiding en gereedschap goed te doen is. Zorg voor de nodige veiligheidsmaatregelen, zoals het dragen van handschoenen en veiligheidsschoenen. Start met het losmaken van eventuele schroeven of spijkers die de panelen op hun plaats houden. Gebruik hiervoor geschikt gereedschap zoals een schroevendraaier of een klauwhamer. Na het losmaken van de bevestigingsmaterialen kunt u de schuttingpanelen voorzichtig verwijderen. 

Als de schutting uit hout bestaat, kan het hergebruikt of gerecycled worden, terwijl een metalen schutting meestal naar de schroot kan. Vergeet niet om ook de funderingspalen uit de grond te halen. Dit kan meestal met een schep en wat handig wrikwerk. Na het verwijderen is de ruimte klaar voor uw nieuwe schutting!

Meer tips? Bekijk onze video hieronder:

Stel zelf je nieuwe schutting samen

Schutting calculator

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting, maar weet je niet wat er binnen je budget past? Lindeman Schutting heeft een vrijblijvende calculator waarmee je makkelijk een snelle en goede indicatie kunt krijgen van de kosten. Voer je houtsoort, paalkleur afmetingen en andere wensen in en bekijk wat Lindeman Schuttingen voor jou kan betekenen.

Schutting calculator

Gebruik onze vrijblijvende calculator om je nieuwe schutting samen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op voor vragen en/of opmerkingen.

LINDEMAN SCHUTTINGEN


Al 5 jaar is het onze taak en missie om u van de beste en mooiste schutting te voorzien. Wij zijn een team van 3 schuttingbouwers die dagelijks met plezier op pad zijn om schuttingen te plaatsen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons verwachten dat wij pas weggaan als u 100% tevreden bent.
Lindeman schutting team foto photoshoot 03